عشایر سوریه: اگر آتش‌بس نقض شود به شدت پاسخ می‌دهیم ادعای رژیم جولانی: درگیری‌ها در سویدا متوقف شده است روسیه توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه

تاکید روسیه بر ادامه صادرات نفت به مجارستان

دیپلمات ارشد مجارستانی با معاون نخست وزیر روسیه تلفنی گفتگو کرد و گفت که عرضه نفت روسیه به مجارستان ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «پیتر سیارتو»، وزیر امور خارجه مجارستان روز دوشنبه گفت که با «الکساندر نواک»، معاون نخست وزیر روسیه تلفنی صحبت کرده است. این مقام مجارستانی گفت که معاون نخست وزیر روسیه اطمینان داده است که روسیه به عرضه نفت در راستای تعهدات قراردادی خود به مجارستان ادامه خواهد داد.

 

سیارتو افزود: «امروز با الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه در امور انرژی گفتگوی تلفنی داشتم و او به ما اطمینان داد که شرکای روسی طبق تعهدات قراردادی خود نفت خام مجارستان را تأمین خواهند کرد، بنابراین امنیت انرژی کشور ما تضمین می‌شود.

 

نفت روسیه از طریق خط لوله جنوبی دروژبا به مجارستان پمپاژ می‌شود.این خط لوله از تحریم‌های اتحادیه اروپا مستثنی است. حدود ۴.۹ میلیون تن نفت از این مسیر در سال ۲۰۲۲ به مجارستان عرضه شد. نفت این خط لوله همچنین به پالایشگاه‌های نفت در جمهوری چک و اسلواکی می‌رود.

 

مجارستان از جمله معدود کشورهای اروپایی است که در جریان جنگ اوکراین همچنان روابط نزدیک خود با روسیه را حفظ کرده است. پیش از این نیز، «ویکتور اوربان»، نخست‌وزیر مجارستان گفته بود که علی‌رغم اعمال تحریم‌های گسترده آمریکا و اروپا علیه روسیه، آمارها نشان می‌دهد شرکت‌های اصلی غربی همچنان در روسیه مشغول به فعالیت هستند.

 

وی دراین‌باره گفت: «شرکت‌های غربی علی‌رغم تحریم‌ها تمایل به خروج از روسیه ندارند، زیرا می‌دانند که اقتصاد روسیه همچنان بخشی از اقتصاد جهان است.»

 

اوربان با بیان اینکه «بعد از اعمال تحریم‌ها از ۱۴۰۰ شرکت اصلی کشورهای غربی تنها ۸.۵ درصد روسیه را ترک کردند.» افزود: ۸۸ درصد از شرکت‌های دارویی، ۷۹ درصد معدن، ۷۰ درصد انرژی و ۷۷ درصد دیگر شرکت‌های صنعتی اروپایی که در ابتدای سال ۲۰۲۲ در روسیه فعالیت می‌کردند، همچنان در این کشور باقی مانده‌اند.

 

ارتش روسیه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات نظامی ویژه» خود را در شرق اوکراین آغاز کرد؛ مقامات ارشد دولت روسیه می‌گویند این عملیات در پاسخ به درخواست سران جمهوری‌های خودمختار دونتسک و لوهانسک برای حفاظت از آنها در برابر نیروهای اوکراینی آغاز شده است.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفته است که هدف از این عملیات «حمایت از مردمی است که بیش از هشت سال تحت نسل‌کشی و آزار و اذیت رژیم کی‌یف قرار داشتند».

 

آمریکا و کشورهای غربی برای مقابله با پیشروی ارتش و فلج‌کردن اقتصاد روسیه، ضمن ارسال انواع تسلیحات پیشرفته به ارتش اوکراین، تاکنون تحریم‌های زیادی علیه مسکو اعمال کرده‌اند. هفته گذشته نیز شهر «بوداپست»، پایتخت مجارستان روز چهارشنبه صحنه برگزاری تظاهراتی گسترده در حمایت از حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران اوکراین بود. این تظاهرات همچنین علیه ارسال سلاح از سوی کشورهای غربی به کیف برگزار شد و معترضان خواستار توقف صدور سلاح‌های مرگبار به اوکراین برای جلوگیری از بدتر شدن بحران فعلی در این کشور شدند.

 

این تظاهرات گسترده توسط جنبش مدنی برای صلح و به ابتکار نهاد غیردولتی «جامعه مجارستان برای صلح» سازماندهی شده بود. معترضان در یکی از شلوغ‌ترین مکان‌های پایتخت مجارستان، میدان نیوگاتی گرد هم آمده بودند. معترضان همچنین تابلوهایی را حمل می‌کردند که روی آن نوشته شده بود «ما صلح می‌خواهیم» و «خروج از ناتو»./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار